דף הבית הצטרפות לארגון צור קשר לימודי המשך
הפוך לדף הבית כניסת חברים


HEPARIN & ENOXAPARIN
הסוכנות האירופאית לתרופות פרסמה ב 5.6.08 את המידע הבא:

כל תכשירי ההפרין שנמצאו מזוהמים ב  
Oversulphated Chondroitin Sulphate ( OSCS), הוצאו מהשוק.נמצאו גם תכשירי ENOXAPARIN  שהכילו כמויות קטנות של OSCS, אך הם לא לוו בדיווחים על תופעות לוואי חמורות כמו אלו שליוו את תכשירי ההפרין המזוהמים.

לפרטים נוספים - לחץ כאן

  מאחר שהוצאת תכשירי  ENOXARAPIN נגועים ב OSCS מהשוק עלולה לגרום למחסור כזה שחולים לא יוכלו לקבל את הטיפול הדרוש להם, הוועדה הגיעה למסקנה שרופאים יוכלו להמשיך לרשום ENOXAPARIN   המזוהם ברמה נמוכה של OSCS באופן זמני עד שהמצב ייפתר.

הסוכנות ממליצה על סדרה של צעדים שצריכים להתבצע על מנת להקטין את הסיכון לתופעות לוואי  למינימום: 

·         להימנע ממתן תוך-ורידי או תוך-עורקי של ENOXAPARIN.

 

·           לנטר את החולים המקבלים את התכשיר באופן צמוד, לעקוב אחר הופעת תופעות אלרגיות, ולטפל  בתכשירים אנטי אלרגים אם מופיעים סימני אלרגיה.

 

·         הריון -  כצעד מונע, יש להימנע ממתן ENOXAPARIN לנשים הרות, אם יש תכשיר אלטרנטיבי שאפשר לתת במקומו או אם יש ENOXAPARIN  שאינו מזוהם ב OSCS.

לפרטים נוספים..."

תגובות
הוסף תגובה חיפוש
הוסף תגובה
שם:
דואל:
 
אתר:
כותרת:
קוד UBB:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
אנא מלא את קוד האנטי-ספאם שאתה רואה בתמונה.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

  דואל   הדפס
 
< קודם   הבא >



 
Advertisement
Advertisement
עמוד הבית | Login | פרסום באתר
להרשמה לקפסולה - מבזק עדכון שבועי של ארגון הרוקחות